Word vriend

Wil jij, net als de IT-ondernemers die al lid zijn van Skillcity geïnspireerd worden door elkaars kennis en ervaring? Profiteren van exclusieve events – online en offine – die gericht zijn op een gezonde ontwikkeling van jou en jouw onderneming? En wil je kunnen terugvallen op de kracht en de schaal van een op jouw sector gericht businessnetwerk en gebruik kunnen maken van de specialistische diensten van de kennispartners? Kortom een extra platform waarop je je bedrijf kunt etaleren?

Bekijk hieronder wat Skillcity jou allemaal te bieden heeft of word direct vriend.

 

Word dan vriend van Skillcity voor maar 500  euro per jaar. Wat krijg je daar allemaal voor?

Tien business-workshops per jaar

We garanderen je inspirerende sprekers die je inzicht en (heel) veel concrete ideeën aanleveren over alle aspecten van bedrijfsvoering. Alles komt aan bod – behalve jouw eigen vakgebied: daar weet je zelf immers het meeste vanaf. En heb je zelf een onderwerp dat je wilt laten uitdiepen? Dat kan natuurlijk ook. Om je agenda niet onnodig te belasten organiseren we een deel van deze workshops online. Maar persoonlijk contact met collega’s en kennispartners is minstens zo belangrijk, dus we nodigen je ook graag uit om bij een aantal bijeenkomsten aanwezig te zijn – ergens centraal natuurlijk!

h

Nieuwsbrief

Wij scannen voor jou de media op relevante actualiteiten waar jij je voordeel mee kunt doen: een interessante subsidieregeling vanuit de overheid, ontwikkelingen op het gebied van wet en regelgeving (denk aan de recente AVG) en ander nieuws dat je eigenlijk niet mag en kunt missen.

U

Skillcity Job Board

Met 500+ leden, en ‘still growing’, biedt Skillcity een uitstekend platform voor het benutten van onder- en overcapaciteit in de ICT. Skillcity Job Board – dat vanaf 2019 volledig in de lucht is – geeft de leden een unieke mogelijkheid om onderling ICT-capaciteit uit te ruilen, vacatures uit te zetten en zoekopdrachten te plaatsen.

Linkbuilding naar jouw website

Als lid krijg je een eigen pagina op de Skillcity website met een directe link naar jouw eigen website. Dit is weer goed voor de positie van jouw eigen website in de zoekresultaten.

Publiceer jouw nieuws

In de Skillcity nieuwsbrief maar ook op de website krijg je de ruimte om nieuws te plaatsen. Heb je een productintroductie? Organiseer je zelf een event? Wil je een oproep plaatsen? Jouw bereik is in één klap met 500+ professionele ICT-bedrijven vergroot.

Skillcity Key Event

Dit is het jaarlijkse hoogtepunt binnen Skillcity: de aftrap van het nieuwe jaar, met een key note speaker van allure en georganiseerd op een plek die tot de verbeelding spreekt. Een event dat je niet mag missen. Als lid ben je zonder extra kosten, samen met één introducee, van harte welkom op dit event.

U

Gratis subsidiescan

Jaarlijks onvang je een uitgreide en kostenloze subsidiescan van een van de ICT-experts van Skillcity-sponsor PNO Consultants. Daarbij kijken zij niet alleen naar eventuele subsidie waar je gebruik van zou kunnen maken; ook lopende subsidies, bijvoorbeelde de WBSO, houden zij tegen het licht om er zeker van te zijn dat je er het maximale uithaalt.