Word kennispartner

Een van de redenen dat Skillcity zoveel (500+) enthousiaste leden heeft is de actieve deelname van kennispartners. Dit zijn organisaties die aan het netwerk zijn verbonden en vanuit hun eigen vakgebied kennis en expertise inbrengen. Skillcity heeft kennispartners op tal van gebieden: legal, management en organisatie, HR, finance, noem maar op. Als kennispartner heb je een directe toegang tot het ledennetwerk van Skillcity. Maar er is (veel) meer:

Kijk hieronder wat Skillcity jou als kennispartner allemaal te bieden heeft of meld je direct aan als kennispartner.

Workshops organiseren

De leden van Skillcity ontmoeten elkaar zo’n 10 keer per jaar: zowel tijdens centraal georganiseerde events waarbij kennisoverdracht en netwerken centraal staat, als online, om de agenda niet te veel te belasten. Als kennispartner ben je niet alleen welkom bij elk event, maar we rekenen vooral ook op je actieve inbreng: heb je een actueel of inspirerend onderwerp dat je met de leden wilt bespreken? De floor is yours! Een prima gelegenheid dus om je recht in het hart van deze geweldig interessante doelgroep te profileren! Je krijgt de mogelijkheid om twee workshops per jaar onder eigen naam te organiseren

Eigen pagina op Skillcity website

Als kennispartner krijg je een eigen pagina op de Skillcity website met een directe link naar jouw eigen website. Een prima toevoeging op je online profilering en vanwege de link goed voor de positie van je eigen website in de zoekresultaten.

h

10 items in Skillcity nieuwsbrief

Net als alle leden ontvang je via de Skillcity nieuwsbrief met relevante actualiteiten en achtergrondinformatie. Maar deze nieuwsbrief is ook een interessant platform: als kennispartner kun je namelijk via de Skillcity nieuwsbrief nieuws en kennis delen met de leden. Een extra kanaal dus waarvan je 10 keer per jaar gebruik kunt maken.

Skillcity Key Event

Dit is het jaarlijkse hoogtepunt binnen Skillcity: de aftrap van het nieuwe jaar, met een key note speaker van allure en georganiseerd op een plek die tot de verbeelding spreekt. Een event dat je niet mag missen. Als kennispartner ben je zonder extra kosten, samen met twee introducees, van harte welkom op dit event. Heb je een onderwerp dat past bij het thema? In overleg kunnen we dat onderdeel van het programma maken!

l

Prikbord

Heb je een vraag? Wil je een onderzoek doen? Sillcity verspreidt jouw oproep onder de leden.

Nieuwe leden

Skillcity heeft grote ambities. Zijn we in de regio Utrecht al snel gegroeid, we zien ook een enorme behoefte aan een netwerk als het onze in de randstad, het oosten en rondom Eindhoven. Daarom krijg jij een korting van 10% op een jaarbijdrage voor elk nieuw betalend lid dat je aanbrengt.

Een kennispartner betaalt een jaarbijdrage van 5.000 euro. Bij het aanbrengen van een nieuw betalend lid ontvangt de kennispartner in het betreffende jaar 10% op deze bijdrage.