Over ons

Skillcity is een business netwerk dat IT- en High Tech-ondernemers helpt te netwerken, business te genereren en te groeien. Het netwerk bestaat sinds 2001 en inmiddels omvat Skillcity meer dan 500 actieve leden. Daaronder bevinden zich kennispartners, die vanuit hun eigen vakgebied kennis en expertise inbrengen. De ontwikkelingen rondom ons vakgebied gaan zo snel dat we nog boordevol ambities zitten waarbij innovatie en arbeidsmarkt centrale thema’s zijn.

Wie is onze doelgroep?

 

Onder onze leden bevinden zich onder meer ontwikkelaars van bedrijfsapplicaties, web-/app- en gamebouwers, IT-consultancy’s, beveiligers en online en mobile dienstverleners. Maar ook gebieden als AI, big data en internet-of-things zijn ruimschoots vertegenwoordigd. Als kennispartner zijn onder meer dienstverleners uit de financiële, juridische en management & organisatie-wereld betrokken bij het netwerk.

Skillcity: voorzitter Erik van Toor

Erik van Toor een is een zeer ervaren ondernemer met een achtergrond in changemanagement en een passie voor IT. Hij richt zich met ProCoporate, een multidisciplinaire adviesgroep waarvan hij in 2010 aan de wieg stond, op het versterken van organisaties en het vlottrekken van vastgelopen bedrijven of bedrijfsprocessen. Zijn kracht ligt in het vermogen om draagvlak te creëren en mensen te enthousiasmeren, zonder daarbij de focus op succes uit het oog te verliezen. Sinds zijn eerste kennismaking met het bedrijfsleven, in 1974, heeft hij niet alleen de opkomst van IT van dichtbij meegemaakt. Het heeft hem ook een groot en zeer divers netwerk opgeleverd, waarvan hij Skillcity graag laat profiteren.

Financiering & onze sponsors

Skillcity ontvangt geen subsidie. Wij bestaan dankzij de bijdragen van onze leden en sponsoren. Eén van deze sponsoren is PNO Consultants, een consultancy-organisatie die bedrijven helpt bij het verkrijgen van subsidies voor hun innovatieactiviteiten. Daarbij is PNO betrokken bij alle fasen van het innovatieproces: van het maken van plannen tot aan de marktintroductie. Omdat bij verreweg de meeste innovaties IT een belangrijke rol speelt heeft PNO een sterke betrokkenheid bij alle ontwikkelingen op dit zich snel ontwikkelende vakgebied. Lees meer over de hoofdsponsor van Skillcity.