Over Skillcity

Churchilllaan 11, 14e verdieping

3527 GV Utrecht

06 - 53 363 033

Skillcity is een business netwerk voor IT en hi-tech ondernemers en heeft als doel groei te ondersteunen, te netwerken en verbinden, en business te genereren. Het netwerk is in 2001 van start gegaan om ondernemers te inspireren en te ondersteunen bij de groei van hun bedrijf.

Wij richten ons op scale-ups, groeibedrijven vanaf circa 10 FTE of €1 miljoen omzet. We helpen de ondernemers bij hun groei middels een uiteenlopend aanbod van trainingen en kennisbijeenkomsten die de diverse aspecten van de bedrijfsvoering en ondernemerschap belichten.

Het netwerk van Skillcity bestaat uit ruim 500 IT/Hi-tech ondernemers en wordt ondersteund door circa 70 participanten en vrienden. Zij vormen gezamenlijk Skillcity’s Club van 100.

Startups en zelfstandige professionals behoren helaas niet tot onze doelgroep en verwijzen we naar de diverse incubators, accelerators en netwerken, die zich op hen richten.

 

Financiering
Skillcity ontvangt geen subsidie. Wij genereren al onze inkomsten zelf en bestaan dankzij de bijdragen van onze participanten en vrienden. Zie je kansen bij een samenwerking of draag je Skillcity gewoon een warm hart toe, word dan ook Skillcity-supporter. Informatie vind je hier.

Privacy
Lees hier hoe wij omgaan met persoonsgegevens.