Over Skillcity

Museumlaan 2

3581 HK Utrecht

06 - 11 372 074

Skillcity is een business netwerk voor ICT-bedrijven, digital agencies en online dienstverleners. Het netwerk is in 2001 van start gegaan om ondernemers te inspireren en te ondersteunen bij de groei van hun bedrijf.

Wij richten ons op scale-ups, groeibedrijven vanaf circa 10 FTE of €1 miljoen omzet. We helpen de ondernemers bij hun groei middels een op maat gemaakt aanbod van trainingen, kennisbijeenkomsten en contacten met peers.

Het netwerk van Skillcity bestaat uit circa 500 ICT-ondernemers en wordt ondersteund door 80 participanten en vrienden. Zij vormen gezamenlijk Skillcity’s Club van 100.

Startups en zelfstandige professionals behoren niet tot onze doelgroep en verwijzen we naar de diverse incubators, accelerators en netwerken, die zich op hen richten.

Financiering
Skillcity ontvangt geen subsidie. Wij genereren al onze inkomsten zelf en bestaan dankzij de bijdragen van onze participanten en vrienden. Zie je kansen bij een samenwerking of draag je Skillcity gewoon een warm hart toe, word dan ook Skillcity-supporter. Informatie vind je hier.

Organisatie
Een klein team onder leiding van Ben Alfrink functioneert als initiatiefnemer en sparringpartner voor de ICT-ondernemers, participanten en vrienden en organiseert jaarlijks circa 20 netwerk- en kennisbijeenkomsten.

Governance
Ben Alfrink legt als directeur verantwoording af aan een toeziend bestuur, samengesteld uit Marcel van Buren, Thomas Eterman en Agnes Snellers (voorzitter).

Privacy
Lees hier hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Skillcity is gevestigd in het ‘Het Hoogeland’, Museumlaan 2, Utrecht.