Terug

Valori

Vriend, Club van 100

Orteliuslaan 1000
3528 BD Utrecht

030 7111111

Valori ondersteunt bedrijven bij de optimalisatie van hun Business/IT-waardeketen. Zodat de IT-investeringen beter renderen en wezenlijk bijdragen aan betere bedrijfsresultaten.

Valori levert advies, managed services, capaciteit en opleidingen op het gebied van Business Architectuur, Testing & Acceptance en High Performance Maintenance. Kernactiviteiten die elkaar versterken, waardoor we meerwaarde creëren. Wij hebben sinds 1989 bij gerenommeerde opdrachtgevers een goede naam opgebouwd in kwaliteitszorg. Onze marktfocus ligt op de financiële sector, overheid, zorg, telecom en uitzendbranche.

Vakmanschap is de reden waarom organisaties voor Valori kiezen. Binnen al onze specialismen behoren we tot de top van Nederland. Talrijke accreditaties en certificeringen – bijzonder voor een kleine speler – onderstrepen dit. Onze professionals zijn elk een autoriteit op hun vakgebied en opereren aan de speerpunt van de ontwikkelingen. 25 jaar toonaangevende knowhow, gebundeld in talloze boeken, voordrachten en trainingen. Wij weten hoe u resultaat op het grensvlak van business en IT creëert.

Openheid – een kernwaarde van Valori die sterk verbonden is met ons gedrag. Dat betekent dat wij als organisatie open en toegankelijk zijn en ons richten op uw belangen. Een kwestie van goed luisteren en daar constructief mee aan de slag gaan. En, eerlijk zijn over wat wel en niet haalbaar is.