Terug

VakMerk

Participant, Club van 100

Poortdijk 23
3402 BM IJsselstein

06 53612976

Je bent een succesvolle IT ondernemer, klaar voor de volgende stap. Je hebt een uniek product, maar hoe overtuig je de rest van de wereld daarvan? Hoe zorg je ervoor dat je potentiële klanten vindt en zij jou? Best lastig als er eigenlijk geen tijd, kennis en budget is voor een professionele merkstrategie en marketingaanpak.

Wat is er dan mooier dan het onbezorgd uitbesteden van al je marketingactiviteiten aan professionals die weten wat ze doen en je helpen je groeidoelstellingen waar te maken? Op basis van een duidelijke merkstrategie bouwt VakMerk aan jouw merk, terwijl we je alle zorgen uit handen nemen. Je website, je social media uitingen, online adverteren, netwerk events, public relations… wij doen het allemaal. En dat ook nog in abonnementsvorm, zonder investeringen en zonder onverwachte kosten. 

VakMerk heeft jarenlange ervaring met (content)marketing binnen IT ondernemingen. We denken op strategisch niveau met je mee, maar hebben een handen-uit-de-mouwen mentaliteit. Of je nu 10 medewerkers hebt of 200, wij hebben een passende marketingoplossing. Omdat we zelf ervaring hebben in alle soorten IT ondernemingen, komen we razendsnel tot de kern.