Terug

Truston

Vriend, Club van 100

Duwboot 6-8
3991 DC Houten

030 6001900

Truston bestaat 20 jaar en heeft in die periode haar plek veroverd als een (h)erkende IT organisatie met een focus op Zorgverzekeraars IT (specifiek voor OHI – Oracle Health Insurance) en het beheren van bedrijf kritische informatiesystemen (specifiek voor Oracle technologie)

Truston is een dynamische organisatie met circa 55 medewerkers en is gevestigd in Houten. Wij streven lange termijn relaties na, zowel met onze klanten als met onze mensen en hechten veel waarde aan de tevredenheid van klanten en medewerkers over Truston. Onze focus op de lange termijn, onze kennis van de markt in combinatie met onze technologische en functionele expertise maken ons tot een gewaardeerde partner voor onze klanten en een prima werkgever voor onze medewerkers.

Truston vindt het belangrijk dat niet alleen onze klanten vinden dat wij een betrouwbare en volwaardige partner zijn die excelleert in de uitvoering van onze diensten, maar dat ook objectief kunnen onderbouwen. Daarom is Truston Oracle Gold en Microsoft Silver partner, ISO 27001, ISAE 3402 en NEN 4400 gecertificeerd en is het Convenant Horizontaal Toezicht afgesloten met de Belastingdienst.

Truston is de specialist in de implementatie, het beheer en de optimalisatie van het product OHI – Oracle Health Insurance, het kernsysteem voor 50% van de zorgverzekeraars in Nederland en in toenemende mate ook in gebruik door zorgverzekeraars in het buitenland.