Terug

Presenter

Vriend, Club van 100

Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET Utrecht

088 9370000

Presenter is een online communicatiebureau dat organisaties adviseert, ondersteunt en begeleidt bij online en mobiele communicatie.

We helpen ondernemingen en (semi) overheden met hun online en mobiele contentstrategie, contentmigratie en redactie, maar adviseren ook over het succesvol inzetten van search & social media en optimaliseren intranetten. We willen dat onze klanten optimaal presteren op elk platform. 

Met circa 43 enthousiaste collega’s werken we dagelijks aan de online communicatie van onze klanten. Ons team is hoog opgeleid en heeft een brede ervaring bij een grote diversiteit aan projecten en branches. We ontwikkelen onze kennis door trainingen te volgen en door actieve kennisdeling. Presenter organiseert ook regelmatig zelf kennissessies voor collega’s, klanten en vakgenoten.

Wij werken al ruim 10 jaar voor organisaties (profit, non-profit en overheid) waarvoor online communicatie essentieel is voor succes. De focus van onze expertise ligt op online en mobiele media die veel content bevatten (teksten, afbeeldingen, video). Wij werken onder andere voor KPN, SNS Bank, CNV, Robeco, Ohra, Jumbo Supermarkten, Natuurmonumenten, GGD en diverse Ministeries. 

Wij maken de online (en mobiele) communicatie van onze klanten waardevol door krachtige en relevante content. Het resultaat: betere conversie, hogere klanttevredenheid en een groter bereik. 

Wij zijn dé specialist in online communicatie en content en hebben als professioneel bureau een brede expertise op online gebied en steeds meer op gebied van social en mobiele content. We ontwikkelen duidelijke handvatten, tools en handige werkwijzes voor online / web / marketing afdelingen en redacties. We bieden naast strategisch advies ook begeleiding en ondersteuning bij uitvoerende werkzaamheden.

De 5 P’s van Presenter: passievol, pro-actief, professioneel, praktisch en prestatie. Deze vijf kernwaarden houden ons scherp, zowel intern als in de samenwerking met klanten.