Terug

Phoundry

Vriend, Club van 100

Anthonie Fokkerstraat 5
3772 MP Barneveld

088 7306200

Vanaf de oprichting in 1999 maakte Phoundry onderdeel uit van Webpower, de internationaal vermaarde specialist in e-mail marketing automation. In 2014 heeft Webpower de maatwerk activiteiten verzelfstandigd onder de naam Phoundry.

Het team van Phoundry bestaat uit ervaren online specialisten die oog hebben voor uw business. Onze voorliefde voor internet technologie gaat samen met een oprechte belangstelling voor uw zakelijke uitdagingen en doelen.

Kernwoord in onze bedrijfsfilosofie is aandacht. Communicatie is wellicht één van de meest kritische succesfactoren voor een internet project. Aandacht vertaald zich bij ons door goed luisteren, controleren of we u echt hebben begrepen en vervolgens een eerlijk en duidelijk advies geven. Onze betrokkenheid beperkt zich daarbij niet tot de realisatie van uw website, mobiele applicatie of internet shop. Juist na de oplevering willen we samen met u de resultaten blijven bewaken en zodoende borg staan voor uw succes. Onze indrukwekkende lijst van referenties is het bewijs van een aanpak die ook voor u werkt.