Terug

Gumption Nederland

Vriend, Club van 100

Grebbeberglaan 15
3527 VX Utrecht

030 7672146

Wat doet Gumption?

Gumption is een Xcellerator die gedreven ondernemers helpt bij de realisatie van hun droom: andere ondernemingen doen groeien door processen te verbeteren en nieuwe digitale technologie efficiënt in te zetten.

Via financiële participatie en strategische & operationele ondersteuning geeft Gumption de bedrijven binnen het platform ruimte om te focussen op waar het voor hen om draait: hun mensen, klanten en diensten.

Gumption stimuleert ideeënvorming en co-creatie tussen specialisten met complementaire expertise in eigen rangen, bij partners en klanten om zo tegemoet te komen aan de business uitdagingen van onze klanten.

Groeibedrijf

Gumption is opgericht in 2012 in België. Na een succesvolle lancering in Luxemburg in 2014 is begin 2016 Gumption Nederland gestart. De Gumption-groep is voornamelijk actief in de Benelux, al voeren onze bedrijven ook wereldwijd projecten uit. De groep telt eind 2016 270 medewerkers. Samen zorgden die voor een geconsolideerde jaaromzet van meer dan 34 miljoen euro.

De 360°-droom van Gumption

Gumption wil vanuit een 360°-kijk de sparringpartner en inspirator zijn voor business- en IT-executives. Het wil organisaties helpen om:

·       processen te vernieuwen;

·       nieuwe business opportunities te ontwikkelen;

·       effectiever te worden;

·       de bedrijfsresultaten te verbeteren.