Terug

enik

Participant

Arnhemseweg 10
3817 CH Amersfoort

033 7370193

Op 21 april 2011 is enik opgericht. De pay off geeft precies ons doel aan; puur accountancy. Met samen ruim 50 jaar ervaring in de accountancy weten wij precies wat we willen en hoe we het willen. Onze drijfveren zijn onveranderd kwaliteit, persoonlijke relaties en plezier. Onze aanpak is doelgericht, praktisch en duidelijk.

enik biedt een eigentijds concept voor accountancy. Een compact model waarin de klant centraal staat en de accountant (pro) actief betrokken is. Wij investeren alleen in datgene dat voor de klant belangrijk is: (1) ervaren, goede professionals, (2) goede ondersteuning door ICT en (3) kennis.

Wij beschouwen het als vanzelfsprekend om uw jaarrekening en aangifte goed te verzorgen. En dat doen we ook. Maar wij zien dat wel als sluitstuk van onze werkzaamheden. Wij vinden het veel belangrijker dat u als ondernemer in control bent, dat u inzicht heeft in de financiële ontwikkeling van uw organisatie. Wij willen voor u de vertrouwenspersoon zijn die aanwezig is wanneer u hem nodig heeft, dicht bij u staat als het gaat om de financiële kant van uw onderneming.

Dat is onze manier van accountancy. En ik werk daarom graag met u samen.