Terug

De Breed & Partners

Participant, Club van 100

Claudius Prinsenlaan 148a
4818 CP Breda

076 5654321

De Breed & Partners is sinds 1981 actief in het ondersteunen van bedrijven die technologisch voorop lopen in Nederland. Wij nemen werk uit handen en zijn voor ondernemers een kennisbron en sparringpartner inzake financiële en personele vraagstukken. Onze diensten zijn toegesneden op het bieden van meerwaarde voor zowel grote als kleine bedrijven.

Subsidieconsultancy
Onze subsidieconsultants onderscheiden zich door technische deskundigheid op de verschillende vakgebieden van onze clienten, van machinebouw tot ICT en van voedingsmiddelen tot procestechnologie. Hierdoor realiseren wij een hoog succespercentage. De Breed & Partners neemt niet alleen het aanvraagtraject uit handen, maar biedt een actieve begeleiding bij het opstellen van de noodzakelijke administratie en rapportages. Voor de ICT-sector zijn wij het grootste intermediair in Nederland.

Beloningsadviezen
Sinds 1992 wordt doorlopend het De Breed & Partners Beloningsonderzoek uitgevoerd. Dit onderzoek geeft een beeld van de beloningen per functie binnen diverse functiegroepen. Onze standaard en maatwerk rapportages worden veelal gebruikt als een richtlijn bij de bepaling van beloningen binnen bedrijven.