Terug

Baker Tilly Berk

Participant, Club van 100

Papendorpseweg 99
3528 BJ Utrecht

030 2587000

Baker Tilly Berk is een landelijke organisatie met 18 vestigingen. Onze kernactiviteiten zijn accountancy en belastingadvies. Wij helpen onze klanten ‘op koers naar morgen’. Onze accountants, belastingadviseurs en consultants vertalen lastige regels in kansen voor u met een kwalitatief hoogwaardige en praktische aanpak. Creativiteit in samenwerking met u staat bij ons hoog in het vaandel. En ook klanten en netwerken verbinden. Dat is ondernemerschap!

Wij werken samen met ondernemers en organisaties uit verschillende branches van het mkb. Veel van onze klanten zijn familiebedrijven en zogenoemde directeur groot aandeelhouders.

Verder vindt u bij Baker Tilly Berk Utrecht onder andere de volgende specialismen:

– Financiering
– Investeringsstructuren (VC/Informal)
– Fiscale advisering (btw, loonheffingen, vennootschapsbelasting)
– Fusies/Overnames
– Franchisedesk / Administratieve (Online) desk / Financieel klankbord
– Adviesgroep Familiebedrijven
– Technology sector

Onze vestigingen liggen verspreid over Nederland waardoor de afstand naar onze klant nooit groot is. Terwijl we tegelijkertijd ook internationaal georiënteerd zijn, omdat we aangesloten zijn bij het netwerk Baker Tilly International. Dit netwerk kent een forse internationale dekking en behoort tot de top-8 wereldwijd. Zo kunnen we moeiteloos en deskundig ondersteuning bieden aan klanten op de internationale markt. Kortom, de denkkracht van een internationaal netwerk, de persoonlijke benadering van een lokale speler.