Terug

ABN AMRO

Participant, Club van 100

Daalsesingel 71
3511 SW Utrecht

06 30 034 090

ABN AMRO is een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland.

Uw sector is ons vertrekpunt. Relatiemanagers van ABN AMRO trachten continue inzicht te krijgen in de ontwikkelingen binnen uw sector. Sectorkennis is geen doel op zich maar willen wij voor u relevant maken door dit te vertalen naar een optimaal financieringsadvies en toegang te bieden aan relevante netwerken en sectorrapporten.

Economisch gezien is de sector Technologie, Media en Telecom (TMT) één van de snelste groeiers. Door innovatie, een sterke dynamiek en structurele veranderingen in de sector zal ieder bedrijf constant moeten blijven investeren. ABN AMRO gaat graag met u in gesprek om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

Tevens adviseert ABN AMRO op het gebied van fusies en overnames, financieringen, sparen & beleggen, treasury, verzekeringen en pensioenen.

Door onze deelname aan Skillcity zal ABN AMRO een beter inzicht krijgen in de marktontwikkelingen en tevens eigen informatie delen met de aanwezigen. Het is ons doel om duurzame relaties op te bouwen met de participanten, vrienden en overige deelnemers aan Skillcity.

Graag tot ziens op een van de komende evenementen.

Namens het TMT-team,

Rob de Haas (Directeur TMT)

Patrick Lakerveld (Relatiemanager TMT)