Terug

2AT

Vriend, Club van 100

Energieweg 1
3542 DZ Utrecht

030 8008000

2AT stelt hoger onderwijsinstellingen in staat de verwachting van de student, docent, onderzoeker en medewerker te overtreffen. Met onze IT oplossingen streven we naar eenvoud, volledigheid en integratie waar het hoger onderwijs van vandaag en morgen behoefte aan heeft. Dit maken we waar door onze diepgaande kennis van techniek én onderwijsprocessen.

We gaan resultaatverplichtingen aan en zijn pas tevreden als uw resultaat bereikt is. Kwaliteit gaat hierbij voor op massa. Onze implementatie-, ontwikkel- en beheerprocessen worden geleid door de waarde van de oplossing. Waar zit het echte probleem en wat is daarvoor de beste oplossing? Met het antwoord op die vraag geven we ICT toegevoegde waarde!

Het team van 2AT is innovatief, betrokken en eigenwijs. We ontzorgen en nemen verantwoordelijkheid. We gebruiken technologieën die nog geen gemeengoed zijn, maar die wél de innovatieve functionaliteit bevat waar eindgebruikers nu op zitten te wachten. Hiervoor leren we de gebruikers, de organisatie en de bedrijfsprocessen goed kennen. Alleen op die manier kan u als klant en uw eindgebruikers echt worden geholpen.