Op 24 januari 2019 organiseert IT Management Group in Utrecht een Match event om gemotiveerde kandidaten voor een loopbaan in de IT en werkgevers bij elkaar te brengen. Skillcity leden zijn hierbij van harte welkom.

Ruim 50 gemotiveerde kandidaten

IT Management Group voert in samenwerking met CA-ICT, het Opleidingsfonds Arbeidsmarkt voor de ICT, en het ministerie van SZW, een loopbaanoriëntatie- en bij/omscholingstraject uit voor mensen die graag in de IT aan de slag willen. Via het scholingstraject leidt ITMG gemotiveerde kandidaten op tot de 10 meest gewilde ICT profielen binnen de sector. Ruim 50 Make IT Work kandidaten willen graag bij een IT werkgever of in een IT baan aan de slag.

Het Match event

Het Match event start om 13:00 uur en bestaat uit een plenair gedeelte met presentaties en een match moment, waarbij deelnemers en werkgevers met elkaar in gesprek gaan. U als werkgever krijgt de gelegenheid een eigen presentatietafel of stand in te richten met informatie over uw bedrijf en uw (mogelijke) vacatures. Tijdens het match moment kunnen kandidaten daar met u in gesprek gaan. Klikt het? Dan gaan wij graag met u in gesprek om de match concreet te maken. Een van onze accountmanager neemt dan contact met u op. De middag wordt afgesloten met een drankje tot 17.30 uur.

Bent u erbij?

Als u als werkgever bij het Match event aanwezig wilt zijn kunt u zich aanmelden via de website van het event. Daar vindt u ook meer informatie over het event. Als u zich aanmeldt ontvangt u een bevestiging per mail. In een persoonlijk gesprek zal uw deelname vervolgens verder met u worden afgestemd.