Zit je in een IT-baan die weinig toekomst heeft en heb je plannen om je te ontwikkelen richting een duurzame IT baan, laat het ons dan weten. In de eerste helft van 2019 kan Computrain gesubsidieerde projecten verzorgen waarbij 60% van de kosten worden vergoed vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

De projectactiviteiten betreffen loopbaanoriëntatie trajecten en loopbaangerichte scholing. De eerste stap is de uitvoering van een loopbaanoriëntatie traject. Dit leidt tot inzicht in het loopbaanperspectief en de scholingsbehoefte. De volgende stap betreft de uitvoering van loopbaangerichte scholing op een van de gebied in de ICT met een hoge arbeidsmarktrelevantie. Er wordt geschoold richting een ICT beroep of functie waar wel veel vraag naar is. De scholing is gericht op kwalificaties die binnen de (internationale) ICT-sector worden erkend.

Deelname staat open voor alle werkgevers en hun werknemers binnen de ICT. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op en informeer naar de voorwaarden: Computrain, Ruud Scholte, 06 12 917 916 of NewPotentials@computrain.nl