Op 18 maart (16:00) vindt de workshop ”GoGrapefruit: do’s en don’ts bij videobellen’ plaats. In deze turbulente tijd staat één ding vast: COVID-19 heeft de manier waarop jij en je medewerkers persoonlijk contact onderhouden met klanten, collega’s en leveranciers duurzaam veranderd. En die situatie dwingt je om kritisch te kijken naar de manier waarop jouw bedrijf hen te woord staat. GoGrapefruit geeft tijdens deze workshop van 30 minuten tips en tricks voor succesvol videobellen. 

Voor een succesvol gesprek of overleg via video is veel meer nodig dan alleen een applicatie. Het is uiteraard een belangrijke voorwaarde, maar het echte succes zit in hele andere aspecten. GoGrapefruit richt zich op die andere 90%. Zoals het ontwikkelen van de juiste vaardigheden bij medewerkers. De camera maakt alles anders, dan moet je alle zeilen bijzetten om persoonlijk contact te maken. Wat is de digitale merkbeleving, hoe kom je op de juiste manier over en wat zijn de video-etiquette binnen je onderneming?

Aanmelden

Voor deelname kun je je eenvoudig aanmelden via het formulier aan de rechterkant onder vermelding van jouw naam, e-mail, adresgegevens, telefoonnummer.

 

Aanmelden voor dit event