Succesvol innoveren

Interactieve presentatie van Prof. Dr. Dries Faems

  • Wie zijn de meest innovatieve MKB-ers en waarom?
  • Over welke innovatie thema’s liggen ondernemers ’s avond wakker?
  • Hoe kunnen bedrijven succesvol innoveren zonder risicovolle investeringen?
  • Wat is de rol van de overheid in het stimuleren van innovatie bij MKBers?

In zijn presentatie tracht Dries Faems een antwoord te geven op deze prangende vragen. De doelstelling van de presentatie is om u als ondernemers en beleidsmakers een aantal concepten en frameworks te geven die het mogelijk maken om binnen zijn of haar organisatie een doeltreffender te werken aan innovatie. Tijdens de ptresentatie wordt daarom aandacht besteed aan het onderscheid tussen incrementele en radicale innovatie, het belang van organisatorische innovatie en de rol van open innovatie.

 

Over de spreker

Prof.Dr. Dries Faems is sinds augustus 2018 Hoogleraar Ondernemerschap, Innovatie en Technologische Transformatie aan de WHU – Otto Beisheim School of Management in Vallendar, Duitsland. Daarvoor werkte hij als Hoogleraar Innovatie en Organisatie aan de Rijksuniversiteit Groningen waar hij ook de coördinator was van de Noord Nederlandse Innovatiemonitor. In zijn onderzoek richt Prof. Faems zich vooral op het thema samenwerken voor innovatie.

 

Programma

Je bent welkom vanaf 15.30 uur.
16.00 uur  Welkom – Erik van Toor SkillCity
16.15 uur  Interactieve presentatie Succesvol Innoveren – Prof. Dries Faems
17.30 uur Netwerkborrel.

 

Doelgroep en aanmelden

Participanten, vrienden en overige leden van het SkillCity netwerk kunnen zich via het formulier hiernaast aanmelden. We kijken uit naar jouw komst.

 

Locatie en ontvangst

Utrechtse Tech Campus UTC – Catharijnesingel 52 gebouw Trindeborch 3511 GC Utrecht. Het UTC ligt vlak naast Utrecht CS / Hoog Catharijne. In de Spoorstraat 22 is een parkeergarage: Hoog Catharijne P1 Dit is de zijstraat waar Trindeborch aan ligt.

Aanmelden voor dit event