Ontwikkel een aantrekkelijke cultuur en betrokken medewerkers

 

In samenwerking met ScaleUp Company nodigen u graag uit voor de Scale Up Summit op 19 november in Studio 21 in Hilversum. Na het grote succes van vorig jaar heeft ScaleUp Company Verne Harnish dit jaar opnieuw uitgenodigd om te spreken. Het thema van dit jaar is mensen & cultuur, rondom drie vraagstukken:

  1. Hoe creëer ik een cultuur van accountability?
  2. Hoe ontwikkel en behoud ik de beste mensen?
  3. Hoe krijg ik mijn mensen mee met de missie en visie?

 

Doelgroep

De ScaleUp Summit 2019 is ideaal voor scaleup leiderschap teams die in 2020 hun organisatie willen opschalen en graag hun cultuur en mensen naar een hoger niveau willen brengen. Als u met de Scaling Up methodiek als besturingssysteem gaat werken beweegt uw organisatie van ad-hoc werken naar systematisch en voorspelbaar werken, met betrokken medewerkers die zich verantwoordelijk voelen voor het behalen van de juiste resultaten. Zit uw scaleup momenteel in een groeifase en heeft de organisatie behoefte aan meer focus, discipline en structuur? Dan is deze dag perfect voor u en uw leiderschap team!

 

Locatie

Studio 21
Media Parkboulevard
1217 GP Hilversum

 

Aanmelden

De vrienden van Skillcity krijgen maar liefst €150,- korting op de toegangsprijs. Voor deelname kunt u zich eenvoudig aanmelden via het formulier aan de rechterkant onder vermelding van uw naam, e-mail, adresgegevens, telefoonnummer. Indien u een collega ondernemer als introducé wilt meenemen, is die persoon uiteraard ook van harte welkom. 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 06 53 36 30 33 of per e-mail naar erik.vantoor@skillcity.nl.

 

Aanmelden voor dit event