Je hebt een bedrijf, dus heb je doelstellingen. Maar heb je ook in beeld met welke risico’s je te maken kunt krijgen, op weg naar de realisatie van die doelstellingen? En zo ja, hoe deze in te schatten, te beoordelen en bovenal: te beheersen?

Op 27 september bespreken Van Diepen Van der Kroeff en Van Lanschot Chabot van 15.30-19.00 uur alle voor jouw bedrijf belangrijke aspecten van risicomanagement in een round table-setting. Voor dit exclusieve event zijn er 15 plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan.

Risicomanagement

Risico’s managen, dat doen we iedere dag. Als je van de trap loopt, houd je de trapleuning vast. Als je oversteekt kijk je uit voor het verkeer. Ooit hebben we allemaal geleerd om dergelijke risico’s te overzien en de negatieve gevolgen te voorkomen. Risicomanagement is als het ware ingesleten in ons brein. Maar de risico’s van het ondernemen overstijgen dit basale niveau, en het managen van deze risico’s is ons niet van kinds af aangeleerd. ‘In control’ zijn is bovendien steeds belangrijker. Dat is je verantwoordelijkheid ten opzichte van je bedrijf, medewerkers, klanten èn jezelf.

Maar hoe doe je dat? Hoe ben je in control? Waar begin je? Hoe behoud je focus op de risico’s terwijl je ook aan zoveel positieve dingen kan denken? Want risico’s hebben over het algemeen een negatieve bijsmaak. En wat als preventieve acties geen effect hebben gehad? Hoe kun je dan de financiële schade beperken? Wat kan een goede overeenkomst hier betekenen? En wat is er in de ICT-wereld tegenwoordig goed verzekerbaar?

In deze round table session nemen Van Diepen van der Kroef Advocaten en Van Lanschot Chabot Mandema & Partners je op praktische wijze mee in de methodiek van risicomanagement. Met behulp van een aantal casussen schetsen zij situaties, die jij als ondernemer kunt tegenkomen in je dagelijkse praktijk. Zo hopen we jou niet alleen enthousiast te maken over risicomanagement als een belangrijk en onmisbaar hulpmiddel om je doelen te bereiken. Je leert ook in je eigen onderneming risico’s te verkennen, voorkomen en beperken. Dit maakt deze round table sessie voor elke ondernemer tot een niet te missen event.

Sprekers:

De workshop wordt gegeven door:

Mr Camiel Beijer: advocaat Van Diepen van der Kroef Advocaten
Mr Erik-Jan Bijleveld: advocaat Van Diepen van der Kroef Advocaten
Michel van Hoof RMiA: risicomanager Van Lanschot Chabot Mandema & Partners
Locatie:
Deze exclusieve round table session vindt plaats in het kantoor van Van Diepen Van der Kroeff op de Maliebaan in Utrecht.

Aanmelden:
Participanten en vrienden kunnen zich hieronder aanmelden. We kijken uit naar jouw komst!

Aanmelden voor event