Hans Go, partner bij ProCorporate, is in 2018 op de motor van Bilthoven naar Beijing gereden. Over deze tocht, langs de Zijderoute, kan hij niet alleen smakelijk vertellen, maar ook een aantal waardevolle managementlessen met ons delen.

Nadat Hans eerder het boek “Wat zeggen de cijfers” schreef, gaat zijn tweede boek over de onderweg opgedane ervaringen en de daaruit te trekken managementlessen, zodat iedereen er wat van kan opsteken.
Tijdens de SkillCity Netwerkbijeenkomst op maandag 22 april zal hij ons een voorproefje geven en vertelt hij ons over de voorbereiding, de tocht zelf en welke lessen hij heeft geleerd. Het belooft een boeiende en leerzame presentatie te worden, die doorspekt is met prachtige beelden en leuke anekdotes, en natuurlijk wordt afgesloten met een netwerkborrel

Programma en locatie

Je bent voor deze sessie van harte welkom op maandagmiddag 22 april vanaf 15:30 uur in Villa Amalia in Baarn. Het inhoudelijke programma start om 16:00 uur en we sluiten uiteraard af met een geanimeerde Netwerkborrel.

Villa Amalia ligt aan het Stationsplein 62, recht tegenover het station van Baarn. In de direct omgeving zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Introducee

Tot slot, als je een collega-ICT-ondernemer wilt introduceren dan kan dat natuurlijk! We vernemen dat dan wel graag uiterlijk op 17 maart in verband met de voorbereiding.

Aanmelden voor dit event