Op 10 oktober 2019 organiseert het Instituut for Marketing & Commercel het Mid-Season Event Dit zal plaatsvinden op Hogeschool Utrecht waarbij tweedejaars- en vierdejaarsstudenten kennis zullen gaan maken met bedrijven die stagiaires zoeken.

Er zijn 35 plaatsen voor bedrijven die op deze middag via korte speeddates kennis willen maken met Commerciële Economie studenten. U biedt onze studenten daardoor de kans om te leren zichzelf te presenteren in een situatie die gezond spannend is. Anderzijds zit u als bedrijf tijdens dit evenement op de eerste rang om te ontdekken met welke studenten u een klik heeft en met wie u nader kennis zou willen maken in de vorm van een vervolggesprek. Tijdens de voorgaande edities van onze speeddate evenementen zijn regelmatig succesvolle stage-matches ontstaan tussen bedrijven en studenten.

Wat is het Mid-Season Event?

Het Mid-Season Event bestaat uit een bedrijvenmarkt waar studenten sollicitatiegesprekken oefenen in de vorm van speeddates en uit een aantal inspirerende lezingen om hen een aanvullend beeld te geven van de beroepspraktijk en van de mogelijkheden die ze tijdens en na hun studie hebben om hun ambities waar te maken. 

Wanneer en waar is het?

Het evenement wordt gehouden op donderdagmiddag 10 oktober van 15:00 tot ongeveer 18.30 uur op de Hogeschool Utrecht, Heidelberglaan 15 te Utrecht. Aansluitend is er een borrel, waarbij u uiteraard van harte welkom bent.

Waarom is het Mid-Season Event voor u interessant?

Tijdens het evenement is er ruimte voor bedrijven om te laten zien wat zij te bieden hebben en om te ontdekken met welke studenten u mogelijk in de toekomst verder zou willen werken. Dit is interessant voor uw bedrijf als u:

  • tweedejaarsstudenten zoekt voor een marketing- of salesstage van 20 weken vanaf februari 2020 (4 dagen stage + 1 dag school);
  • een interessante afstudeeropdracht heeft voor vierdejaarsstudenten in combinatie met een stageperiode van 18 weken vanaf februari 2020 (+/- 3 à 4 dagen meewerken en +/- 1 à 2 dag(en) schrijven van de afstudeeropdracht) ;
  • maatschappelijk betrokken bent en graag een bijdrage wilt leveren aan de opleiding en toerusting van de marketeers en salesprofessionals van de toekomst.

Aanmelden?

Indien u interesse heeft om deel te nemen, vragen wij u dit uiterlijk vrijdag 31 augustus kenbaar te maken en een e-mail te sturen aan ellen.wildschut@hu.nl.