De overheid wil innovatieve mkb’s laten meeprofiteren van het topsectorenbeleid waarin bedrijven, overheid en kennisinstellingen samenwerken aan innovatie. Elke topsector heeft daarvoor een agenda opgesteld, en financiële middelen beschikbaar gesteld om deze agenda uit te voeren. Ben je als mkb actief in een topsector? Dan kun je een beroep doen op de MIT-subsidie (Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren) voor R&D-samenwerkings-projecten. De subsidie voor R&D-samenwerkingsprojecten kan oplopen tot maximaal 350.000 euro per project. Heb je een projectidee en ben je op zoek naar een partner? Meld je dan aan voor een MIT-event bij jou in de regio!
 

MIT-event in jouw regio

PNO Consultants en zijn partners organiseren in juni een aantal MIT-events door het hele land, ook bij u in de regio.

Daarbij:

  • lichten we de MIT-subsidie voor R&D-samenwerkingsprojecten toe
  • haken we aan bij de roadmaps van de topsectoren
  • en richten we ons op de inhoudelijke eisen van de specifieke regio’s

Ook brengen we potentiële samenwerkingspartners en -projecten samen. De ervaring leert namelijk dat een goede samenwerking tussen partners essentieel is voor een succesvol project. PNO en zijn partners hebben een uitgebreid netwerk binnen tal van Ttopsectoren en kunnen mkb’s helpen bij het vinden van de juiste match.
 

Het programma op hoofdlijnen

Per event haken regionale partners aan om hun visie op innovatie binnen de topsectoren in die specifieke regio(‘s) uiteen te zetten. Het programma ziet er per event op hoofdlijnen als volgt uit:

  • 16.00 – 16.30 u: Welkom en introductie MIT R&D-samenwerkingsprojecten
  • 16.30 – 17.00 u: Informatie over roadmaps en inhoudelijke eisen regio(’s)
  • 17.00 – 17.30 u: Presentatie best practices
  • 17.30 – 18.00 u: Workshop samenbrengen potentiële projectpartners
  • 18.00 – 18.30 u: Netwerkborrel

De events zijn gratis en worden verzorgd op verschillende locaties. Meld je via onderstaande button aan voor het event in jouw regio. Alle events vinden plaats in juni, waarbij de datum van het event afhankelijk is van de gekozen regio. Meer informatie daarover vind je terug in het aanmeldformulier.