Kansen verzilveren met goed projectmanagement

ICT-bedrijven, groot en klein, hebben te maken met specifieke en snel veranderende risico’s. Je kunt hierbij denken aan financiële schade als gevolg van het niet of te laat opleveren van een project. Of het niet beschikbaar zijn van systemen waarvoor doorgaans wel uptime-garanties zijn afgegeven. Bugs in een nieuwe release, slecht functionerende projectteams of een cyberincident: je herkent het vast.

De specialisten van Chubb en VLC hebben dagelijks te maken met schades bij IT bedrijven. Zij weten waar de grootste risico’s zitten en hoe deze te voorkomen of af te dekken.

Tijdens deze presentatie, toegespitst op de ICT-sector, wordt onder andere stilgestaan bij:

  • meest voorkomende risico’s
  • schadevoorbeelden
  • preventieve maatregels

We zijn deze keer te gast bij de Strategiefabriek in Utrecht. Voorafgaand aan de presentatie van Chubb en VLC zullen zij kort iets over zichzelf vertellen.

 

Het programma

15.30 uur        Ontvangst bij de Strategiefabriek
15.00 uur        Welkom en inleidende presentie Strategiefabriek
15.30 uur        Presentatie “behind the scenes”
17.30 uur        Afsluiting en netwerkborrel

 

Locatie

Strategiefabriek
DotSlash
Europalaan 100 – 4e etage
3526 KS Utrecht 

 

Aanmelden

Voor deelname aan een van de bijeenkomsten kunt u zich eenvoudig aanmelden via het formulier aan de rechterkant. Indien u een collega ondernemer als introducé wilt meenemen, is die persoon uiteraard ook van harte welkom.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 06 53 36 30 33 of per e-mail naar erik.vantoor@skillcity.nl.

Aanmelden voor dit event