Een deel van werkend Nederland is nog onbekend met collega’s die een vorm van autisme hebben. ITvitae brengt hier graag verandering in met de informatieve Kennissessie ‘Autisme op de werkvloer’. Aan het woord cyber security oud-student Thomas samen met zijn directe collega Patrick de Brouwer – beiden werkzaam bij Northwave – en Marcel Hurkens, psycholoog en directeur ITvitae HRplus coaching.

 

Voor wie is deze kennissessie?

Deze Kennissessie is vooral bedoeld voor werkgevers, leidinggevenden en HRM managers die meer kennis willen hebben over autisme in een werkomgeving. In een kleine setting krijgt u antwoord op vragen als: Wat is autisme? Wat maakt medewerkers met autisme bijzonder? Waar blinken deze ICT-professionals in uit? Waar kan ik als collega of werkgever rekening mee houden? en Wat betekent neurodiversiteit voor mijn bedrijf?

 

Programma

Inloop:               15:30 – 16:00 uur
Kennissessie:   16:00 – 17:30 uur
Borrel:                17:30 – 19:30 uur

Locatie

ITvitae locatie Eemklooster 
Daam Fockemalaan 22
3818 KG Amersfoort 

 

Aanmelden

Kennissessie bijwonen? Klik dan hier om je aan te melden. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 oktober 2019. Komt u graag met een collega of andere belangstellende dan is hij/zij ook van harte welkom. Zij kunnen zich op dezelfde wijze aanmelden.