De vraag naar ICT-specialisten met autisme en hoogbegaafden groeit. Sinds de oprichting van ITvitae in 2013 hebben zij ruim 200 talenten met autisme opgeleid tot ICT-professional en naar werk bemiddeld. Toch is een groot deel van werkend Nederland nog onbekend met collega’s die een vorm van autisme hebben.

Anders denken werkt

ITvitae brengt hier graag verandering in, met de Kennissessie Anders denken werkt! met achtergronden en voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. De ondernemers die je voorgingen hebben ontdekt dat “neurodiversiteit” binnen de onderneming veelal leidt tot grote voordelen. Zij ervaren dat autisme geen processing error is, maar gewoon een ander operating system.

Deze Kennissessie is exclusief voor leden van Skillcity. Er wordt antwoord geven op vragen als:

  • Wat is autisme?
  • Wat maakt medewerkers met autisme bijzonder?
  • Waar blinken deze ICT-professionals in uit?
  • Waar kan ik als collega of werkgever rekening mee houden? en
  • Wat betekent neurodiversiteit voor mijn bedrijf

Leer over dit onderwerp van je collega vrienden van SkillCity; van de ervaring van ITVitae als opleider en van Motiv als werkgever.

Sprekers

Allan van Leeuwen van Motiv en Marcel Hurkens van ITvitae HRplus.

Aanmelden voor dit event

Introducee

Heb je een collega-ondernemer die je wilt introduceren, omdat je denkt dat die bij Skillcity past en interesse heeft in het onderwerp? Dan is diegene van harte welkom! We vernemen dat wel graag uiterlijk op 22 maart in verband met de voorbereiding.

Programma en locatie

Je bent voor deze kennissessie van harte welkom op dinsdag 26 maart vanaf 15:30 uur bij ITvitae in het Eemkloostern in Amersfoort. Het inhoudelijke programma start om 16:00 uur en we sluiten uiteraard af met een geanimeerde borrel.

ITvitea
Daam Fokkemalaan 22
3818 KG Amersfoort