Katapultdag 2019

Op dinsdag 1 oktober vindt voor de derde keer De Katapultdag plaats. Dé dag volledig in het teken van de meerwaarde van publiek privaat samenwerken (pps). Aan de hand van de vier maatschappelijke uitdagingen (Landbouw, water, voedsel; Gezondheid, zorg; Energietransitie, duurzaamheid en Veiligheid) wordt zichtbaar waar pps nu al meer waarde oplevert voor bedrijven, de maatschappij of het onderwijs.  

Wat kunt u van de dag verwachten?

In de ochtend biedt Katapult platform aan gelijkgestemde initiatieven en programma’s, zoals Groenpact, De Betekeniseconomie, MKB!dee, de Human Capital Agenda ICT. Vanaf 12.00 start de Katapultdag. Met als vanouds bijdragen van Harm Edens (aanjager Katapult en presentator) en Hans de Jong (aanjager Katapult en President Philips NL) en Het kan dus wel sessies. Daarnaast veel verrassingen, ruimte om nieuwe mensen te ontmoeten en onder meer nieuwe aanjager Marjolein ten Hoonte, directeur Arbeidsmarkt bij Randstad.

Voor wie is deze dag?

Voor maximaal 400 aanjagers van de kennis voor morgen uit werkveld (bedrijfsleven, maar ook zorg, veiligheid), beleid (diverse ministeries, provincies, branches, werkgeversorganisaties) en onderwijs (met name mbo en hbo). Zowel voor bekenden (huidige betrokkenen bij pps’en) als voor degenen waarvoor Katapult nieuw is biedt de dag voldoende meerwaarde, beloofd!

Houd de website in de gaten voor meer nieuws of meld u direct aan