Vanaf de start van de lockdown, medio maart, hebben we allemaal onze maatregelen moeten nemen. Door de pandemie stond in een keer de gehele wereld op z’n kop. Medewerkers die gedwongen thuis moesten werken, besprekingen op afstand via Zoom of Teams, klanten waar je niet meer naar toe kon, omzet verlies  en nog veel meer. Vrijwel alles wat gepland was voor 2020 viel in duigen.

Nu de rust wat lijkt terug te keren is het tijd om de balans op de maken. Welke van de genomen maatregelen bevallen zodanig goed dat we deze blijvend invoeren en waar lopen we vast. Gaan we kantoorplekken afstoten en nieuwe ontmoetingsruimtes inrichten? Wat wordt de norm voor thuiswerkplekken en wat doe je wanneer een medewerker niet meer naar kantoor wil komen? Zijn collega’s een potentiële smetbron geworden. Gaan we elkaar nooit meer begroeten met een handdruk en behoren collectieve bijeenkomsten en uitjes definitief tot het verleden? Kortom wat wordt het “nieuwe normaal” en wat kunnen we hierover van elkaar leren.

Om invulling te geven aan dat laatste, houden we op 6 oktober een rondetafel bijeenkomst, exclusief voor leden en oud-leden van de Club van 100. Een hybride bijeenkomst met een aantal ondernemers aan tafel en toehoorders in de zaal en op afstand.

We zijn te gast bij Kaliber, in hun nieuwe kantoorpand aan de Zeedijk in Utrecht. Dit is volledig coronaproof ingericht en geeft ons de mogelijkheid om zowel fysiek als op afstand bij elkaar te komen.

 

Programma

Je bent welkom vanaf 15.30 uur.

16.00 uur  Welkom – Erik van Toor SkillCity
16.10 uur  Inleiding Kaliber – Nienke van Heusden
16.20 uur  rondetafel “het nieuwe normaal”
17.30 uur Netwerkborrel (afhankelijk van aantal deelnemers en regelgeving op 6 oktober).

 

Locatie

Het event zal plaatsvinden op Kaliber Zeedijk 19 in Utrecht, en is tevens online te volgen.

 

Aanmelden

Dit event is voor leden en oud-leden Club van 100 van het SkillCity netwerk.

Aanmelden kan via het contactformulier hiernaast. We kijken uit naar je aanwezigheid. Heb je een specifiek onderwerp dat je besproken wil hebben, laat me dat dan per mail weten svp.

Aanmelden voor event Het nieuwe normaal

Aanwezig