Onderwerp

Content speelt een grote rol in B2B IT-marketing. Artikelen, whitepapers, praktijkcases – in woord en beeld – kunnen enorm bijdragen aan uw imago en leadgeneratie. Helaas maken veel bedrijven nogal wat fouten bij het maken en aanbieden van content. Hoe zorgt u ervoor dat uw investering in content zich ook terugverdient?

In 2 uur wordt u bijgepraat over de praktijk ervaringen van 2Gather met hun contentmarketing acties en aansluitend neemt Peter Dieleman, ervaren IT ondernemer en eigenaar van VakMerk, u mee in de 10 meest gemaakte fouten in contentmarketing. Aan de hand van praktijkvoorbeelden legt hij wat er zoal fout gaat en laat hij zien hoe het wel moet. Tijdens de interactieve workshop krijgt u tools aangereikt voor het maken van een eigen contentplan. Een mooie kans om direct feedback te krijgen van collega ondernemers op uw ideeën. Deze workshop sluit aan op de workshop ‘In 5 stappen naar een succesvolle marketingstrategie’ van 3 juni. Heeft u de eerste workshop gemist? Geen probleem, deze workshop kan zonder voorkennis gevolgd worden. 

  

Het programma

15.00 uur        Ontvangst bij 2 Gather
15.30 uur        Welkom en inleidende presentie door 2 Gather
16.00 uur         Aanvang workshop: 10 meest gemaakte fouten
17.30 uur        Afsluiting en netwerkborrel

 

Locatie

2 Gather
Maliebaan 87
3581CG Utrecht

Deze locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Betaald parkeren kan in de parkeerhavens op de Maliebaan.

 

Aanmelden

Voor deelname aan een van de bijeenkomsten kunt u zich eenvoudig aanmelden via het formulier aan de rechterkant. Indien u een collega ondernemer als introducé wilt meenemen, is die persoon uiteraard ook van harte welkom. Graag ontvangen wij voor 22 november 2019 uw aanmelding.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 06 53 36 30 33 of per e-mail naar erik.vantoor@skillcity.nl.

Aanmelden voor dit event

7 + 15 =