Match Event

Stichting Bee Ideas doet (om)scholingsprojecten, voor mensen op zoek naar nieuwe loopbaan. Het  Capacity Buildingstraject (CB) biedt kandidaten met potentie als software developer, scrummaster of software tester de mogelijkheid om een ICT omscholingstraject te volgen met baanintentie. Begin september is een groep kandidaten klaar voor (her)intreding in het arbeidsproces.                   

Samen met SkillCity wordt deze middag georganiseerd, exclusief voor de leden van de Club van 100 van SkillCity. Een uniek event waar kandidaten en bedrijven gericht met elkaar in kennis kunnen maken. Is er een klik, dan regelen wij een vervolggesprek.

Programma

Inloop vanaf 13.30 uur
14.00 uur            Welkom en Inleiding – Erik van Toor SkillCity
14.15 uur            Introductie Bee Ideas – Jan Dozeman
14.30 uur            Elevator pitch door kandidaten
15.30 uur            Speed daten
17.00 uur            afsluiting met netwerkborrel

Doelgroep en aanmelden

Participanten, vrienden en overige leden van het SkillCity netwerk kunnen zich via het formulier hiernaast aanmelden. Deelname aan het Match Event is gratis! Wij vernemen graag of jijzelf ofwel een recruiter van je bedrijf bij ons Match Event aanwezig is. Als werkgever krijg je de gelegenheid je te presenteren en om een eigen statafel in te richten met informatie over je bedrijf en mogelijke vacatures.

Aanmelden

Aanmelden kan door hiernaast je gegevens in te vullen. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met extra aanvullende informatie. In een persoonlijk vervolggesprek zal jullie deelname verder worden afgestemd.

Locatie en ontvangst

Utrechtse Tech Campus UTC – Catharijnesingel 52 gebouw Trindeborch 3511 GC Utrecht. Het UTC ligt vlak naast Utrecht CS / Hoog Catharijne. In de Spoorstraat 22 is een parkeergarage: Hoog Catharijne P1 Dit is de zijstraat waar Trindeborch aan ligt.

Meer informatie nodig?

Voor vragen kun je terecht bij:
Jan Dozeman Bee Ideas: jan.dozeman@bee-ideas.com M: 06 15266286
Erik van Toor SkillCity: erik.vantoor@skillcity.nl M: 06 53363033

 

Aanmelden voor dit event