Wat waren de kritische succesfactoren om zo snel te groeien in een al (over)volle verzekeringsmarkt, hoe heeft Independer het accountmanagerschap volledig geautomatiseerd en hoe beheersen zij met miljoenen webbezoekers per jaar en honderdduizenden afgesloten verzekeringen de datastromen en persoonsgegevens?

We bezoeken het kantoor van Independer in het voormalige TROS gebouw in Hilversum en krijgen een presentatie van Roel ter Brugge (directeur data & strategische partnerships). Na een korte introductie van Independer en de strategie voor de komende jaren, krijgen we kijkje achter de schermen. Hoe Independer met behulp van machine learning en het smart gebruiken van data, haar klanten helpt om zelf het heft in handen te nemen en keuzes te maken in financiële vaste lasten. Aan de hand van praktijk voorbeelden rondom zorgverzekeringen, online hypotheekadvies gaat Roel in op ondermeer de verantwoordelijkheid en het effect van het slim inzetten van data.

 

Programma

15.30 uur inloop
16.00 uur welkom Erik van Toor SkillCity
16.15 uur aanvang presentatie
17.30 netwerkborrel

 

Locatie

Independer
Celebeslaan 2
1217 GV Hilversum

 

Aanmelden

Voor deelname kunt u zich eenvoudig aanmelden via het formulier aan de rechterkant onder vermelding van uw naam, e-mail, adresgegevens, telefoonnummer.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 06 53 36 30 33 of per e-mail naar erik.vantoor@skillcity.nl.

Aanmelden voor dit event