Recent presenteerde Nederland ICT (voorheen ICT~Office en daarvoor FENIT) nieuwe algemene voorwaarden, waarin vanzelfsprekend ook aandacht gegeven wordt aan detachering. De vorige opzet met tal van afzonderlijke sets met voorwaarden per product of dienst is verlaten; één algemene set met 71 artikelen(!) is hiervoor in de plaats gekomen.

Op basis van de betreffende detacheringsbepalingen bestaat het risico dat het zogenaamde StiPP Pensioen van toepassing is. In een vergelijkbare situatie heeft de rechter eerder dit pensioen verplicht van toepassing verklaard. In een praktische ronde tafel krijg je van Eelco Keuvelaar, advocaat bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten, tips en aanbevelingen hoe dit te voorkomen.

Programma

15.45 uur Ontvangst

16.00 uur Ronde tafel door Eelco Keuvelaar, advocaat

17.30 uur Afsluiting en borrel

Doelgroep en aanmelden

De ronde tafel biedt plaats aan 15 ICT-ondernemers en/of legal managers (resp de bij ICT-bedrijven werkzame bedrijfsjuristen).

Je kunt je aanmelden voor dit seminar door een mail te sturen naar ben.alfrink@skillcity.nl. Afmelden is tot 24 uur van tevoren kosteloos. Daarna en bij no-show brengen wij 50 euro in rekening.

Locatie en route

De ronde tafel vindt plaats op het kantoor van Van Diepen Van der Kroef Advocaten:

Maliebaan 10a
3581 CN Utrecht

Kijk voor de route op vandiepen.com