Per 1 januari 2015 gaat het arbeids- en ontslagrecht er wezenlijk anders uit zien. Dit is het gevolg van de Wet Werk en Zekerheid die op 10 juni door de Eerste Kamer is aangenomen. Dit betekent dat per 1 januari 2015 een groot aantal wetswijzigingen wordt doorgevoerd. Wetswijzigingen die onder andere van essentieel belang zijn voor nieuw op te stellen arbeidsovereenkomsten, vaststellingsovereen-komsten en arbeidsreglementen. Denk bijvoorbeeld aan de gewijzigde bepalingen over de proeftijd, de aanzegtermijnen, de zeer strikte voorwaarden bij het opnemen van concurrentiebedingen in arbeids-overeenkomsten voor bepaalde tijd, de "spijtoptantenregelingen", maar ook het gesloten stelsel van ontslaggronden.

Op 16 september 2014 geven Florielle Verweij en Marion Hagenaars, beiden advocaat bij Cordemeyer & Slager / Advocaten een toelichting op de aanstaande wijzigingen. Er is uiteraard voldoende ruimte voor het stellen van vragen en het voorleggen van praktijkvoorbeelden. Graag zelfs.

Programma

15.30 Ontvangst

15.45 Over proeftijd, concurrentiebeding, aanzegtermijn, ketenregeling en spijtoptantenregeling

16.30 Pauze

16.45 Over ontslagroute en vergoedingen, Top 5 risico’s en Top 5 aanbevelingen

17.30 Afsluiting en borrel

Doelgroep en aanmelden

Directieleden en HR of legal managers van ICT-bedrijven

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar ben.alfrink@skillcity.nl. Afmelden is tot 24 uur van tevoren kosteloos. Daarna en bij no-show brengen wij 50 euro in rekening.

Locatie

Pentascope, Utrechtseweg 47, 1213 TL Hilversum