IT en digitalisering is de wereld drastisch aan het veranderen. Business modellen, bedrijven en functies zijn aan constante transformatie onderhevig door deze nieuwe innovatiegolf. Is jouw bedrijf klaar voor de digitale toekomst van morgen? Ben jij er klaar voor? Kom naar IT Innovation Day en ervaar hoe IT innovatie jou laat groeien en ervaar hoe ambitie door IT innovatie verandert in realiteit.

Maak kennis met de impact van IT Innovatie op de korte, de middellange én de lange termijn door experts, thought leaders en game changers. Op het programma staan sessies van onder andere The Singularity University, Nyenrode, TNO en live demo’s van de Oculus Rift virtual reality bril en robotica.

Tijdens IT Innovation Day maken bezoekers kennis met de impact van IT Innovatie op de korte, de middellange én de lange termijn:

IT Today. Praktische informatie over innovatieve IT-toepassingen. Case studies, best practices en tips en trucs die je na afloop direct kunt oppakken en toepassen.

IT Tomorrow. Tactische informatie over IT-innovaties waarop je met jouw organisatie op korte termijn kunt inspelen. Voorbeeldprojecten en marktverwachtingen waarmee je morgen aan de slag kunt om jouw organisatie over enkele jaren naar een betere concurrentiepositie te brengen.

IT Future. Strategische informatie die je in staat stelt jouw business model te evalueren en toe te snijden op een veranderende toekomst met nieuwe kansen en mogelijkheden. Denkrichtingen, onderzoek en ontwikkelingen die richting geven aan heldere visie.

Ontvang als lid van Skillcity 100 euro korting

IT Innovation Day is een inspirerende dag met aansprekende voorbeelden van innovatie en innovatieve IT-toepassingen. Ontpop jouzelf als innovator van jouw bedrijf, inspireer jouw collega’s, bespaar kosten, behaal een efficiencyslag en denk mee over de toekomst van jouw organisatie. Na IT Innovation Day ben je van onschatbare waarde voor jouw organisatie.

Ga naar ITinnovationday.nl voor meer informatie en mis deze dag vol IT inspiratie niet. Relaties van Skillcity betalen 199 euro i.p.v. 299 euro. Registreer daarvoor hier met de code SKILL199.

Locatie

Het congres vindt plaats in de Prodentfabriek (De Nieuwe Stad) in Amersfoort, Kleine Koppel 70, 3812 PH.

itinnov