Recent is Cordemeyer & Slager / Advocaten toegetreden als participant van Skillcity. Ter kennismaking worden in een middagsessie twee (onafhankelijk van elkaar te volgen) onderwerpen behandeld door Teun Burgers:

Juridische aspecten van een IT-conflict
Hoe zijn IT-conflicten te voorkomen en wat zijn aandachtspunten als je toch in een IT-conflict verzeild raakt? Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt een beeld geschetst van de juridische aspecten en de juridische oplossingen die voorhanden zijn.

Inschrijven op een IT-aanbesteding
Waar moet je op letten als je inschrijft op een aanbesteding: Wat zijn veel voorkomende valkuilen in het bestek en de concept overeenkomsten en hoe kun je deze ontwijken. Waarom is het van belang om je als inschrijver actief op te stellen en bezwaren of suggesties tijdig kenbaar te maken. Middels praktijkvoorbeelden wordt duidelijk gemaakt hoe je als inschrijver invloed kunt uitoefenen op de aanbestedingsprocedure en het contractueel kader.

Programma

15.00 Ontvangst

15.15 Juridische aspecten van een IT-conflict

16.15 Pauze

16.30 Inschrijven op een IT-aanbesteding

17.30 Afsluiting en borrel

Locatie

Pentascope, Utrechtseweg 47, 1213 TL Hilversum

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor dit gratis seminar door een mail te sturen naar ben.alfrink@skillcity.nl. Afmelden is tot 24 uur van tevoren kosteloos. Daarna en bij no-show brengen wij 50 euro in rekening.