Praktijksessie onderscheidend communiceren in de ICT

Het belang van marketing en branding neemt sterk toe in de B2B-wereld, ook in de ICT-markt waar veel aanbieders actief zijn met vergelijkbare producten en diensten. Hoe maak je jezelf in deze situatie aantrekkelijk voor nieuwe klanten? Hoe onderscheid je je van je concurrenten?

Het kan, door meer te vertellen over wie je bent en minder wat je doet. We laten zien hoe je, door te communiceren vanuit persoonlijkheid, je krachtiger op de markt kunt presenteren. Dat vergroot de kans om aan tafel te komen bij je prospects.

Workshop

Tijdens deze interactieve en onderhoudende praktijksessie

  • laten we aan de hand van inspirerende voorbeelden zien welke kansen branding biedt in de ICT
  • gaan we aan de slag met de merkbeleving van je eigen bedrijf
  • geven we je een aantal tips waarmee je direct verder kunt

Praktisch

15.30 uur: ontvangst

15.45 uur: aanvang workshop

18.00 uur: afsluiting en borrel

Locatie: MindCenter, Marconiweg 8, Vianen

Voor wie en aanmelden

Deze workshop wordt gehouden met 15 ICT-ondernemers en/of hun marketing managers die hun marketing willen vernieuwen en met inspirerende voorbeelden willen leren hoe ze met hun bedrijf aantrekkelijker kunnen worden voor klanten en prospects.

Wil je deelnemen? Stuur dan een mailtje naar ben.alfrink@skillcity.nl en vermeld je functie. Deelname is kosteloos.

Sprekers

De workshop wordt gegeven door Danielle Navas-Brandt en Bas Holtzer van brandfabric, het bureau voor creatieve merkstrategie in de B2B. Wij gebruiken de nieuwste branding technieken om het onderscheidende vermogen van onze klanten te vergroten zodat zij opvallen in hun markt.

brandfabric