Volgend op het succesvolle sales performance programma met 20 ICT-bedrijven uit het Skillcity-netwerk introduceerden we in 2013 een ‘high performance programma‘. Hierin staan vijf succesfactoren (motiveren van je medewerkers, openheid en actiegerichtheid, lange termijn focus, verbetering en innovatie, en leiderschap) centraal, gebaseerd op het HPO-gedachtegoed van Andre de Waal.

hpo cover

Feka, Rainbow Solutions, Truston en Winvision hebben recent een ‘HPO Light’ traject doorlopen. Twee van hen scoorden een 8,0 en benaderden hiermee de HPO score van 8,5. Op zich een mooie uitkomst, maar ook voor deze twee ICT-bedrijven waren er gerichte verbeterpunten, waarmee ze aan de gang gaan.

Op 4 februari willen we middels het seminar ‘Excellent presteren als ICT-bedrijf’ de resultaten met andere ICT-bedrijven delen. Dit seminar vormt tevens de opmaat naar een volgende groep van 4-5 bedrijven, die mee gaan doen aan dit performance management traject.

Bovengenoemde bedrijven willen hun ervaringen delen met andere ICT-ondernemers die geinteresseerd zijn in performance management in het algemeen en HPO in het bijzonder.

Locatie

Pentascope, Utrechtseweg 47, 1213 TL Hilversum

Programma 4 februari

14.00 Ontvangst

14.30 Excellent presteren, Chiel Vink, HPO Center

15.15 HPO bij brightONE IT Services, Anke Nienhuis, HR director

16.00 pauze

16.15 HPO resultaten Feka, Rainbow Solutions, Truston en Winvision, Alex Meingast, HPO Center

17.00 HPO-circle voor ICT-bedrijven, paneldiscussie olv Jan Willem Lokerman

17.30 Borrel

Kosten en aanmelden

De kosten voor deelname aan het seminar bedragen per bedrijf 295 euro, ex BTW en inclusief 1 exemplaar van het boek ‘Hoe bouw je een High Performance Organisatie’. Er zijn per bedrijf twee vertegenwoordigers welkom.

Wil je deelnemen? Stuur dan een mailtje naar ben.alfrink@skillcity.nl en geef de namen en functies van de beoogde deelnemer(s) aan. Je ontvangt hierna per email een aanmeldingsformulier.