Volgend op het succesvolle sales performance programma met 20 ICT-bedrijven uit het Skillcity-netwerk introduceerden we eind 2012 een ‘high performance programma‘. Hierin staan de vijf succesfactoren (motiveren van je medewerkers, openheid en actiegerichtheid, lange termijn focus, verbetering en innovatie, en leiderschap) van een excellente onderneming centraal in praktijkgerichte masterclasses en netwerkbijeenkomsten. Dit is gebaseerd op het gedachtegoed van Andre de Waal en zijn boek:

HPO-whatmakes

Vier IT-bedrijven hebben vervolgens een ‘HPO Light’ traject doorlopen. Dit zijn Amis, Bergler ICT, Ensior en Transfer Solutions. De resultaten van deze bedrijven verrasten ons met positieve resultaten, waarmee Skillcity een goede voedingsbodem lijkt te zijn.

graph

De ondernemers van bovengenoemde bedrijven willen 3 juli hun ervaringen delen met andere IT-ondernemers die geinteresseerd zijn in performance management in het algemeen en HPO in het bijzonder.

Programma 3 juli

14.00 Ontvangst

14.30 HPO in IT, Andre de Waal, academic director HPO Center

15.15 Resultaten HPO-scans Amis, Bergler ICT, Ensior en Transfer Solutions

16.00 pauze

16.15 HPO voor medewerkersmotivatie, Harm Bodewes, directeur Transfer Solutions

16.30 HPO en commerciele doelen, Edward Ammerlaan, directeur Ensior

16.45 HPO als management instrument, panel discusssie olv Jan Willem Lokerman

17.15 IT-community voor HPO, Theo Dijt

17.30 Borrel

Locatie

BCN Utrecht, Daltonlaan 100, 3584 BJ Utrecht

Kosten en aanmelden

Kosten voor deelname bedragen per bedrijf 295 euro, ex BTW en inclusief het boek ‘Hoe bouw je een High Performance Organisatie’. Er zijn per bedrijf 1-2 vertegenwoordigers welkom.

Wil je deelnemen? Stuur dan een mailtje naar ben.alfrink@skillcity.nl en geef de namen en functies van de beoogde deelnemer(s) aan. Je ontvangt hierna per email ter ondertekening een aanmeldingsformulier.