Mediapark Jaarcongres, met korting voor Skillcity leden

Op donderdag 20 juni vindt in studio 21 de zesde editie plaats van het Mediapark Jaarcongres (MPJC), dé ontmoetingsplek voor de (cross)media sector. Gericht op innovatie en inspiratie biedt MPJC verdieping op de laatste media trends, zoals second screen, online video en multiplatform concepten. Matthias Scholten presenteert de mutliplatform strategie van RTL, Marc Adriani licht een spraakmakend nieuw format van BNN toe gericht op mediawijsheid en Jan Jaap van der Wal over het lanceren van een eigen online videokanaal. Bovendien licht staatssecretaris OC&W Sander Dekker op MPJC zijn plannen rond het mediabeleid toe. Shula Rijxman (NPO) en Jan Slagter (MAX) reageren direct tijdens het congres.

Programma 20 juni

· Staatssecretaris Dekker (OC&W) opent MPJC met een toelichting op zijn beleid

· Shula Rijxman (NPO), Jan Slagter (MAX) en Madeleine de Cock Buning (CvdM) geven hun visie op het toekomstige medialandschap en daarbij gewenste beleid

· Keynote speech van Matt Danzico (BBC) ‘The Sciences of Storytelling’

· Erik Anderson (Premiere Digital Services, voorheen Global Manager of Production van iTunes Video bij Apple) over de ins en outs van online distributie van video

· Marc Adriani over mediawijsheid in een nieuw format van BNN

· Nieuwe spelers en nieuwe platforms, met o.a. Jan Jaap van der Wal over Panache

· Matthias Scholten (RTL) over de manier waarop RTL verhalen vertelt op meerdere platforms

· Het online video succes van Armin van Buuren onthult door Eveline van der Steen (Armada Music)

· De uitreiking van de eerste Cross Media Awards

Aanmelden

Meer informatie over MPJC en aanmelden? Ga naar www.mpjc.nl.

Relaties van Skillcity kunnen profiteren van een speciaal aanbod. Als je je registreert met VIPcode SKC213 betaal je geen €175 voor een ticket, maar €145, ex BTW.

Over MPJC

Het MPJC brengt de televisie, uitgevers, internet, reclame, ICT en telecom wereld samen en geeft inzicht in de stand van zaken in de mediawereld, gericht op innovatie en inspiratie. Het MPJC kijkt naar de actuele ontwikkelingen in Nederland, laat prominenten uit de industrie aan het woord, geeft innovatieve bedrijven de kans om hun diensten te presenteren en biedt door presentaties en demo’s ook een blik op de toekomst. Het MPJC is een initiatief van iMMovator Cross Media Network, Media Academie en Beeld en Geluid. Het MPJC is mede gefinancierd met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Commissie en het programma Kansen voor West.

mpjc