Tussen 12 februari 2013 en 2 juli 2013 organiseert Skillcity i.s.m. de Hogeschool Utrecht de masterclass Leiderschap voor ICT-ondernemers. Voor ondernemers van ICT-bedrijven met minimaal 20 medewerkers.

Op 22 januari geven Michael Makowski en Theo Dijt een introductie van het gehele programma en is er ruim gelegenheid voor vragen stellen.

Over de masterclass:

In 10 bijeenkomsten ontwikkel jij jouw leiderschapskwaliteiten en -vaardigheden. Aan de hand van gerenommeerde literatuur reik jij jezelf en je collega ondernemers de theorie aan. Vervolgens toets je deze en pas je deze toe. Eerst in een real-life startproject (bezorg een dagdeel plezier aan een groep mensen in een achterstandssituatie). Vervolgens in jouw eigen praktijk, waarbij je steeds in de intervisiebijeenkomsten een goed klankbord vindt. De masterclass wordt gegeven door drs. Michael Makowski en de intervisie wordt begeleid door Theo Dijt.

BoekenLeiderschap

Aanmelden voor de introbijeenkomst

Heb je belangstelling? Meld je dan aan bij Ben Alfrink.

Locatie

De introductiebijeenkomst vindt plaats bij de Faculteit Economie en Management (FEM) aan de Hogeschool Utrecht op de Uithof.

Padualaan 101
3584 CH UTRECHT

Kijk hier voor de route

hu

Over Michael Makowski

De masterclass wordt gegeven door Michael Makowski, docent aan de Hogeschool Utrecht, faculteit Economie en Management. Hij is bedrijfskundige en managementtrainer, ontwikkelaar en coördinator van diverse leiderschapsprogramma’s, zoals o.a. de minor charismatisch leiderschap, een leiderschapscursus voor excellente studenten en een internationale zomercursus over leiderschap en duurzame innovaties.

Makowski

Over Theo Dijt

De intervisie wordt begeleid door Theo Dijt, ondernemer, management consultant en interim-manager. Theo is bedrijfskundige en mede-oprichter van adviesburo Pentascope. De laatste jaren richt hij zich op het ontwikkelen van de talenten van mensen en organisaties. Hij doet dat onder meer vanuit Onbegrensd Talent, Trices en Berckeley Square, bedrijven waar hij in een mede-ondernemende rol bij betrokken is.

theo dijt