De Utrechtse Ondernemers Academie (UOA) start dit najaar een nieuwe masterclass voor ICT-ondernemers met de ambitie om zich verder te ontwikkelen en daarmee hun organisatie naar de volgende fase te brengen. Tijdens de masterclass zet de UOA ervaren ondernemers en managers in als docent, die er op gericht zijn dat de groeidoelstellingen behaald gaan worden.

De masterclass bestaat uit vijf pijlers: workshops, personal coaching, werkplaatsbijeenkomsten, netwerken, aangevuld met de inbreng van ervaringen van enkele ICT-ondernemers, die een succesvolle groei van hun bedrijf achter zich hebben liggen. Wat zijn hun lessons learned?

De onderwerpen die tijdens deze masterclass behandeld worden sluiten aan bij thema’s en dilemma’s die aangegeven worden door de deelnemers. Ze worden samengesmeed tot een inspirerend en compleet programma voor ICT-ondernemers die er klaar voor zijn om juist nu die groei te realiseren. De looptijd van de masterclass bedraagt 14 maanden.

Samengevat:

  • 13 Praktijkgerichte, maandelijks te houden workshops
  • Personal coaching door een ervaren ondernemer
  • Werkplaatsbijeenkomsten met erkende bedrijfsadviseurs
  • Netwerkbijeenkomsten en -activiteiten
  • Ervaringen van bewezen ICT-groeiondernemers

Introductie masterclass

De bijeenkomst van 16 september dient als introductie en kan vrijblijvend worden bezocht.

De bijeenkomst start om 16.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Voor wie en aanmelden

De masterclass is bestemd voor ICT-ondernemers met een groeiambitie voor hun bedrijf met nu 5 – 20 FTE. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.

Ben je geinteresseerd, neem dan snel contact op met ben.alfrink@skillcity.nl.

Wil je je direct opgeven voor de masterclass dan kan dat door invullen van het online inschrijfformulier.

Dankzij een bijdrage van de Taskforce Innovatie Regio Utrecht (TFI) kunnen wij ICT-ondernemers een korting van 600 euro aanbieden. Jouw investering voor 14 maanden kennisdeling en inspiratie bedraagt nu slechts 1.395 euro (ex BTW).

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats bij de UOA. De UOA is gevestigd in het Kamer van Koophandel gebouw in Utrecht. Voor de UOA neem je de zij-ingang aan de Waterstraat 47.

UOA