In het communicatielandschap is veel veranderd. Als ondernemer kan je bijna niet meer alles in de hand houden. De kanalen zijn uitgebreid met online en social media, wat vraagt om heel andere boodschappen. Enthousiaste medewerkers dragen graag hun steentje bij op social media.

Hoe zorg je dan voor een consistente en krachtige boodschap die kan beklijven? En hoe leidt dit tot nieuwe salescontacten?

De aanpak

In deze workshop geven we daar antwoord op. Marianne van Barneveld van Skillcity participant Marcommit PR geeft jou handvatten om opnieuw te kijken naar jouw communicatieaanpak. Op een manier die past in 2012 en bij de economische situatie waar we nu in zitten. Kortom: een manier die leidt tot nieuwe salescontacten.

De inspiratie

Hierna vertellen eFocus, Neomax en Xebia over hun ervaringen met deze aanpak en geven jou daarmee ter inspiratie een kijkje in hun praktijk.

Programma

  • 15.30 Ontvangst
  • 16.00 De aanpak, Marianne van Barneveld
  • 16.30 De praktijk, drie IT-bedrijven aan het woord: eFocus, Neomax en Xebia
  • 17.30 Borrel

Aanmelden
De workshop is bedoeld voor ICT-ondernemers en/of hun marketing & communicatiemanagers. Aanmelden doe je door een mail te sturen met naam en functie naar Ben Alfrink. Deelname is kosteloos.

Locatie

Restaurant Vuur (Koetshuis)
Hilversumsestraatweg 4
3744 KC Baarn

Klik hier voor de route

Over Marcommit PR

Marcommit is een PR-bureau met specialisaties in de ICT- en de HR-branche. Wij bouwen voor onze klanten aan sterke persrelaties: persrelaties die veel opleveren. Wij zijn betrokken bij deze ondernemingen en adviseren ze in alle PR-aspecten, of het nu gaat om radio, televisie, print of online media. Wij onderhouden continu contact met uitgevers, redacties en journalisten in de Benelux. Door te weten waarin zij geïnteresseerd zijn, kunnen wij de juiste link leggen tussen opdrachtgever en pers. Dit doen wij door het sturen van persberichten en vooral door het initiëren van interviews en artikelen. Ook de productie van referentie-artikelen waarin de klanten van onze opdrachtgevers aan het woord komen is bij ons in vertrouwde handen.

Mrcommit