Skillcity en Hogeschool Utrecht (HU) organiseren op 3 juli aanstaande het afsluitende event van het Sales Performance programma voor ICT-ondernemers die hun sales ook slimmer willen leren werken.

In dit sales performance programma, werken twintig middelgrote ICT-bedrijven samen door middel van workshops, intervisiesessies en individuele coaching om hun commerciële organisatie te verbeteren. Tijdens dit event worden handvatten aangereikt en praktijkvoorbeelden gedeeld door en tussen de deelnemers aan dit programma.

Voor dit event zijn de ondernemers en hun sales- en accountmanagers uitgenodigd van de 20 ICT-bedrijven, die deelgenomen hebben aan het programma.

Programma

Het event start om 15.00 uur en wordt afgesloten met een borrel om 17.00 uur.

Lokatie

Het event vindt plaats op de Faculteit Economie en Management (FEM) van de HU te Utrecht:

Padualaan 101
3584 CH Utrecht

Klik hier voor de routebeschrijving

Over Mijn Bedrijf 2.0

Mijn Bedrijf 2.0 is een programma dat ondernemers in de provincie Utrecht helpt om slimmer te werken. Het doel hiervan? Hogere omzetten, kortere doorlooptijden en gemotiveerder personeel. Slimmer werken kan op allerlei manieren. Mijn Bedrijf 2.0 laat zien welke veranderingen het meeste effect hebben in jouw onderneming. Vaak kun je met kleine investeringen al een hoog rendement behalen. Want je hoeft niet opnieuw het wiel uit te vinden.

mijnbedrijf20 hu