Het Mediapark Jaarcongres (MPJC) haalt op 21 juni een aantal internationale sprekers naar Nederland. Tijdens hét media event van het jaar verzorgt Gary Carter (FremantleMedia) een keynote speech. Russell Davies van Wired geeft zijn kijk op ons leven met schermen en reclame man Rory Sutherland (Ogilvy London) brengt ‘life lessons from an ad man’.

Daarnaast is uiteraard de top van de Nederlandse media industrie aanwezig;

  • Een interview met NPO voorzitter Henk Hagoort
  • Een preview op de sportzomer door Lara Ankersmit (NOS)
  • Willemijn Maas (AVRO) over de samenwerking tussen uitgevers en omroepen
  • Dagan Cohen (Upload Cinema) over ‘curated tv’
  • Pitches van jonge Nederlandse media ondernemingen

Het Mediapark Jaarcongres is dé ontmoetingsplek voor de hele (cross)media sector. Het MPJC kijkt vanuit Studio 21 op het Media Park naar de actuele mediaontwikkelingen in Nederland, laat prominenten uit de industrie aan het woord en geeft innovatieve bedrijven de kans om hun diensten te presenteren. Tijdens deze lustrumeditie worden de veranderingen in de mediawereld uitgelicht. Welke verschuivingen zijn er te zien in mediagebruik? Hoe gaan omroepen en uitgevers om met de nieuwe mogelijkheden? Welke kansen zijn er voor Nederlandse ondernemers?

Het MPJC geeft jou in één dag een inspirerend overzicht van de ontwikkelingen in media sector! Lees hier meer over het programma.

Inschrijven

Schrijf je in via www.mediaparkjaarcongres.nl met VIP code: SKL441 en je betaalt 145 euro (excl. BTW) in plaats van 175 euro voor een dag vol (media) inspiratie, lunchsessies, video quotes en netwerkmogelijkheden.

Meer informatie over het congres vind je op de website: www.mediaparkjaarcongres.nl.

Volg het MPJC via Facebook of Twitter.

MPJC2012