SalesPerformance

20 ICT-bedrijven vormen een samenwerkingsverband gericht op het verbeteren van hun sales performance. Hiertoe is een programma, bestaande uit een tiental workshops en individuele coaching opgezet, waarbij gebruik wordt gemaakt van het programma Mijn Bedrijf 2.0.

Programma

Het is belangrijk dat je grip hebt op het resultaat bij jouw bestaande klanten, zowel in omzet, rendement als klanttevredenheid. Dit vraagt om het formuleren van doelen en resultaten op klantniveau en het managen van het klantresultaat. Share of wallet, rendement, cross- en upselling en retentie zijn items die de revue passeren. Het resultaat is dat je in staat bent zowel gefundeerde keuzes te maken als uitvoering te kunnen geven in het ontwikkelen van omzet bij jouw bestaande klanten.

Voor meer info kun je terecht bij Ben Alfrink via ben.alfrink@skillcity.nl.

Over CINFIELD

CINFIELD is een commercieel expertise bureau, gespecialiseerd in bid management en business development. Commercieel excelleren is onze drijfveer en het resultaat van onze opdrachtgevers. Resultaat in termen van omzetgroei, rendementsverbetering en continuïteit.

cinfield

Over Mijn Bedrijf 2.0

Mijn Bedrijf 2.0 is een programma dat ondernemers in de provincie Utrecht helpt om slimmer te werken. Het doel hiervan? Hogere omzetten, kortere doorlooptijden en gemotiveerder personeel. Slimmer werken kan op allerlei manieren. Mijn Bedrijf 2.0 laat zien welke veranderingen het meeste effect hebben in jouw onderneming. Vaak kun je met kleine investeringen al een hoog rendement behalen. Want je hoeft niet opnieuw het wiel uit te vinden.

mijnbedrijf20