SalesPerformance

20 ICT-bedrijven vormen een samenwerkingsverband gericht op het verbeteren van hun sales performance. Hiertoe is een programma, bestaande uit een tiental workshops en individuele coaching opgezet, waarbij gebruik wordt gemaakt van het programma Mijn Bedrijf 2.0. Op 1 maart was de kick off.

Programma

Voortvloeiend uit jouw commerciele strategie en jouw doelmarkten wordt bepaald hoe jij je new business gaat realiseren. Hierbij komen de verschillen tussen de publieke en private sector en persoonlijke verkoop en aanbestedingen en tenders aan bod. Is er wel een verschil vanuit acquisitie oogpunt? En hoe realiseer je onderscheidend en winnend vermogen bij aanbestedingen en tenders?

Het resultaat is dat jij jouw organisatie met behulp van persoonlijke verkoop beter laat scoren.

Voor meer info kun je terecht bij Ben Alfrink via ben.alfrink@skillcity.nl.

Over CINFIELD

CINFIELD is een commercieel expertise bureau, gespecialiseerd in bidmanagement en business development. Commercieel excelleren is haar drijfveer en het resultaat van haar opdrachtgevers. Resultaat in termen van omzetgroei, rendementsverbetering en continuïteit.

cinfield

Over Mijn Bedrijf 2.0

Mijn Bedrijf 2.0 is een programma dat ondernemers in de provincie Utrecht helpt om slimmer te werken. Het doel hiervan? Hogere omzetten, kortere doorlooptijden en gemotiveerder personeel. Slimmer werken kan op allerlei manieren. Mijn Bedrijf 2.0 laat zien welke veranderingen het meeste effect hebben in jouw onderneming. Vaak kun je met kleine investeringen al een hoog rendement behalen. Want je hoeft niet opnieuw het wiel uit te vinden.

mijnbedrijf20