SalesPerformance

20 ICT-bedrijven vormen een samenwerkingsverband gericht op het verbeteren van hun sales performance. Hiertoe is een programma, bestaande uit een tiental workshops en individuele coaching opgezet, waarbij gebruik wordt gemaakt van het programma Mijn Bedrijf 2.0.

Programma Leiderschap door Eric van Paridon, managing partner van Communicum

  • De 5 practices van Leadership (Kouzes & Posner)
  • Leiderschapsassesment
  • Actiegerichte oefening

Leerdoelen

Het kunnen toepassen van de 5 practices, een pragmatisch leiderschapsmodel dat direct rendement oplevert in het kader van richting geven aan teams en planmatig realiseren van doelstellingen.

Voor meer info kun je terecht bij Ben Alfrink via ben.alfrink@skillcity.nl.

Over Communicum

Communicum is een trainingsbureau dat zich bezighoudt met ontplooiingsmediatie. Wij bieden programma’s waarbij de nadruk ligt op persoonlijke ontwikkeling en talentontplooiing. Communicum gaat uit van sterktes en niet van zwaktes, om het beste uit elk individu te halen. Dit doen wij door middel van (team)programma’s en personal coaching.

communicum

Over Mijn Bedrijf 2.0

Mijn Bedrijf 2.0 is een programma dat ondernemers in de provincie Utrecht helpt om slimmer te werken. Het doel hiervan? Hogere omzetten, kortere doorlooptijden en gemotiveerder personeel. Slimmer werken kan op allerlei manieren. Mijn Bedrijf 2.0 laat zien welke veranderingen het meeste effect hebben in jouw onderneming. Vaak kun je met kleine investeringen al een hoog rendement behalen. Want je hoeft niet opnieuw het wiel uit te vinden.

mijnbedrijf20