SalesPerformance

20 ICT-bedrijven vormen met elkaar het samenwerkingsverband ‘Optimaliseren sales performance bij ICT-bedrijven’. Hiertoe is een programma, bestaande uit een tiental workshops, intervisie en individuele coaching opgezet, waarbij gebruik wordt gemaakt van het programma Mijn Bedrijf 2.0. Op 1 maart was de kick off.

Commercial Excellence door Alexander Reuvers en Rick Uringa van Cinfield.

Iedere organisatie geeft inhoud aan strategie. Maar hoe verhoudt de strategie zich tot de operatie cq de uitvoering? Gebaseerd op het Michigan State University model voeren we een analyse & benchmark uit van de eigen commerciele organisatie op acht strategische en zes operationele processen. Bij deze Commex analyse maken wij op gestructureerde wijze zowel de vakvolwassenheid van jouw commerciele organisatie als het groeiperspectief inzichtelijk.

Aanmelden

Via ben.alfrink@skillcity.nl. Vermeld hierbij je naam, functie en emailadres.

Locatie

Hogeschool Utrecht, Faculteit Educatie, Padualaan 97, Utrecht (de Uithof)

Over CINFIELD

CINFIELD is een commercieel expertise bureau, gespecialiseerd in bidmanagement en business development. Commercieel excelleren is haar drijfveer en het resultaat van haar opdrachtgevers. Resultaat in termen van omzetgroei, rendementsverbetering en continuïteit.

cinfield

Over Mijn Bedrijf 2.0

Mijn Bedrijf 2.0 is een programma dat ondernemers in de provincie Utrecht helpt om slimmer te werken. Het doel hiervan? Hogere omzetten, kortere doorlooptijden en gemotiveerder personeel. Slimmer werken kan op allerlei manieren. Mijn Bedrijf 2.0 laat zien welke veranderingen het meeste effect hebben in jouw onderneming. Vaak kun je met kleine investeringen al een hoog rendement behalen. Want je hoeft niet opnieuw het wiel uit te vinden.

mijnbedrijf20