SalesPerformance

20 ICT-bedrijven vormen met elkaar het samenwerkingsverband ‘Optimaliseren sales performance bij ICT-bedrijven’. Hiertoe is een programma, bestaande uit een tiental workshops, intervisie en individuele coaching opgezet, waarbij gebruik wordt gemaakt van het programma Mijn Bedrijf 2.0. Op 1 maart was de kick off,

Programma – door de Geluksfabriek

Door Paul Hassels Monning van de Geluksfabriek:

– alle verkoop begint met communicatie

– communicatie dient niet kopieerbaar te zijn

– het vaststellen van de niet kopieerbare boodschap

– prioriteiten in de commerciele funnel

– wie is de concurrent?

– voorbeelden van een campagne die geoptimaliseerd is voor voorkeur, sales of loyaliteit

Implementatie

– succesfactoren in deze markt

– definitie juiste sales & marketingplan cq campagnes

– valkuilen en eisen aan team

Aanmelden

Via ben.alfrink@skillcity.nl. Vermeld hierbij je naam, functie en emailadres

Locatie

Hogeschool Utrecht, Faculteit Educatie, Padualaan 97, Utrecht (de Uithof)

Over De Geluksfabriek

De Geluksfabriek is in 1999 opgericht om op op basis van het gedachtengoed uit het boek diensten te ontwikkelen en te leveren. Inmiddels is de Geluksfabriek uitgegroeid tot een gefocust adviesbureau en expertisecentrum, dat georganiseerd is rondom zijn eigen principes: binden en boeien: van klanten, strategische partners en collega’s. Dat wil zeggen dat wij graag samenwerken met andere dienstverleners die zich met ons gedachtengoed verbonden voelen, en altijd bereid zijn om afspraken te maken die voor alle partijen boeiend zijn, of dat nu gaat over samenwerking met derden, resultaatafhankelijke prijsafspraken met klanten, fixed-fee afspraken of gewone urengebaseerde consultancy.

geluksfabriek

Over Mijn Bedrijf 2.0

Mijn Bedrijf 2.0 is een programma dat ondernemers in de provincie Utrecht helpt om slimmer te werken. Het doel hiervan? Hogere omzetten, kortere doorlooptijden en gemotiveerder personeel. Slimmer werken kan op allerlei manieren. Mijn Bedrijf 2.0 laat zien welke veranderingen het meeste effect hebben in jouw onderneming. Vaak kun je met kleine investeringen al een hoog rendement behalen. Want je hoeft niet opnieuw het wiel uit te vinden.

mijnbedrijf20