SalesPerformance

20 ICT-bedrijven vormen een samenwerkingsverband gericht op het verbeteren van hun sales performance. Hiertoe is een programma, bestaande uit een tiental workshops, intervisie en individuele coaching opgezet, waarbij gebruik wordt gemaakt van het programma Mijn Bedrijf 2.0. Op 1 maart was de kick off.

Programma – door Communicum

  • Een van contact-naar contract stappenmodel
  • Activiteiten per stap
  • Tips & Trics, Do´s en Don’t´s
  • Actiegerichte oefening

Leerdoelen

  1. Een salesproces hanteren in je dagelijkse werkzaamheden, met als voordeel dat sales voorspelbaar wordt en de aanpalende afdelingen veel beter geïnformeerd kunnen worden over de status van de sales-cycli
  2. Een goede rolverdeling kunnen maken voor verschillende functies behorende bij de stadia van de salescycli
  3. Professioneler kwalificeren van sales opportunities

Deze wordt gegeven door Eric van Paridon, managing partner van trainingsbureau Communicum. Deelname staat open voor max 25 vertegenwoordigers van bedrijven uit het samenwerkingsverband. Aanmelden via ben.alfrink@skillcity.nl. Vermeld hierbij je naam, functie en emailadres.

Over Communicum

Communicum is een trainingsbureau dat zich bezighoudt met ontplooiings mediatie. Wij bieden programma’s waarbij de nadruk ligt op persoonlijke ontwikkeling en talent-ontplooiing. Communicum gaat uit van sterktes en niet van zwaktes, om het beste uit elk individu te halen. Dit doen wij door middel van (team)programma’s en personal coaching.

communicum

Over Mijn Bedrijf 2.0

Mijn Bedrijf 2.0 is een programma dat ondernemers in de provincie Utrecht helpt om slimmer te werken. Het doel hiervan? Hogere omzetten, kortere doorlooptijden en gemotiveerder personeel. Slimmer werken kan op allerlei manieren. Mijn Bedrijf 2.0 laat zien welke veranderingen het meeste effect hebben in jouw onderneming. Vaak kun je met kleine investeringen al een hoog rendement behalen. Want je hoeft niet opnieuw het wiel uit te vinden.

mijnbedrijf20